Kuşkonmaz Dikeni Neden Kullanılmalı

1. Binalar – Kirlilik:

Kuş dışkısı kötü görüntüsünün yanı sıra zamanla kazandığı asit özelliğiyle binanın boya ve sıvasında çürümeye, ayrıca yağmur suyu giderlerinin tıkanmasına neden olarak bina bakım ve temizlik maliyetlerini arttırırlar. Havalandırma boşluklarında yuvalanan güvercinler ciddi problemlere yol açabilirler. Plastikkuskonmaz.com kuşkonmaz ürünleri ile tüneme ve yuvalanma engellenerek binalardaki kuş problemleri ortadan kaldırılabilir.

2. İnsan Sağlığı ve Gıda güvenliği:

Kuşlar, Allerjik Alveolitlere bağlı allerjantlar ve aşağıdaki hastalık taşıyan organizmalar ile insan sağlığını tehdit etmektedirler. Ornithosis (Chlamydia psittaci): Doğrudan kuşlardan insana geçen bir mikroorganizmadır. Cryptococcus neoformans ve Histoplasma capsulatum: Kuş dışkılarında oluşan bir mantar türüdür. Hassas bünyeli kişilerde ölümcül hastalıklara neden olur. Campylobacter spp, Eschericia coli 0157, Listeria spp, Salmonella spp, Vibrio cholerae, Kuşlar tarafından taşındığı bilinen bu mikroorganizmalar su kaynaklarına ve doğrudan gıdaya bulaşarak ciddi gıda zehirlenmelerine neden olurlar. Kuşlar gıda işletmelerinde kemirgenler veya diğer haşere türleri kader risk içerirler. Yaz aylarında, kuş dışkıları kuruyarak toz haline dönüşür ve insanlar tarafından teneffüs edilebilir, açık pencerelerden binaların içlerine girebilir. Bu kurumuş partiküller solunum yolları ile ilgili ciddî problemlere neden olabilir.

3. İnsan güvenliği:

Kuş dışkısı ıslak zeminde çok kaygan olduğundan insanlar için risk oluşturmaktadır. Bunun yanında yuvalar ve diğer atıklar, bacaları ve su gider borularını tıkayarak yangın, gaz zehirlenmesi, su basması gibi riskleri oluşturmaktadır. Ayrıca, haşere istilâsının doğrudan kaynağıdırlar ki mücadelesi uzun zaman almakta ve pahalıya mal olmaktadır. Sağlığınızı kontrol altına almak isteyenler için ;

Sipariş ve destek hattı : www.plastikkuskonmaz.com

Yorum bırakın